My Kedai Runcit

Welcome!!!

Posted on: 26/04/2010

Updated on 15th May 2010

Assalamualaikum… Selamat datang ke Kedai runcit saya..:)))

Dear cutomer, sy telah berpindah ke…http://myfancycollection.blogspot.com/

Saya akan sentiasa UPDATE blog saya dengan design2 dan produk terbaru…InsyaALLAH”

PRODUK TERBARU MY KEDAI RUNCIT!!!

KEYCHAIN, NEW DESIGN FOR FLOWER BRROCH, FANCY PINS & CROCS JIBBITZ

“Skalik pandang, mesti jatuh hati :)”

P/s: Dear customer, saya juga menyediakan perkhidmatan COD ke Dungun, Kertih, Paka,Kuala Terengganu bagi pembelian Minimum 70 pieces untuk setiap produk…:P


TERBARU DAN TERKINI!!

Sempena kehadiran Hari Ibu, Hari Guru, konvokesyen, maybe birthday for someone special dan lain2 occasion, saya menyediakan beberapa package present untuk anda semua :

Package A:

15 Fancy Pins + Box + Pos laju + Kad = RM40 RM35

Package B:

5 Flower broch + 5 Fancy Pins + 2 Key chain/2 Fridge Magnet + Box + Pos laju + Kad = RM45 RM40

Package C:

10 Fancy pins + Paper Bag + Pos laju + Kad =RM40 RM30

Package D:

10 Crocs Jibbitz + Paper bag + Pos laju + Kad = RM 35 RM30

*Design Box dan Paper bag mungkin berlainan dari gambar, bergantung kpd stock yang ada.  Tapi, Don’t worry… ia pasti tidak mengecewakan anda🙂

**Package di atas maybe boleh berubah mengikut citarasa anda, silalah hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

10 Responses to "Welcome!!!"

salam kak ruhil…

mcm interested jugak tgk pins nih…material dier buat drp ape? ade minimum order x?

Materialnyeh mcm seramiik/plastik …minimum order tiada…tapi, betterlah beli byk kan?kalo tak, mcm xpadan dengan courier cost plak..ape2 pun bleh order dulu brg2 yg berkenan, kalo byk bleh bg special price =)

wah wah! comel2 nyer!! ermm aku nye crocs jibbits tu dah tercabut lah. gam tak kuat. cakap je ori tapi hampeh. aku kot yg ganas. nnt aku nk beli crocs baru, bole beli bende comel2 tu dari mu.

Liza, kdg2 cara mung cuba cabut n pasang jibbitz kat crocs mung tu xbetul..ye kene pushout dr bawah, xleh tarik dari atas =)

Flower n ribbon brooch tu beso mane ek?? comeyyyy laaaaa!!

Dear salihah, nanti k.ruhil post gambor yang lebih clear okeh…:)

Dear Salihah, nanti sy upload gambor yg boleh menjelaskan sizenyeh yer🙂

sejahtera, saya menawarkan servis membuat banner.. 3 rekaan dengan hanya RM10.. boleh lihat website saya:)

Thank for visiting my blog, tanak order pin ke?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Contact us

Pn. Ruhil Amal Adnan @ Ei +60122540503 my_kedairuncit@yahoo.com ruhilamal@yahoo.com

Shipment Tracking Record

APRIL & MEI, 2010

INA, LD10 2311825MY

NORLI, LG4512507MY

YANTY, COD

NIENA, COD

WAN, COD

THANKS TO ALL!

Calendar

April 2010
S M T W T F S
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

%d bloggers like this: