My Kedai Runcit

Crocs Jibbitz

Skarang ni dh jd satu fenomena kat mane2 jer seluruh dunia especially kat mesia, mane2 you all pegi mesti nampak org pakai sandal crocs (ori ke tak xtau laa plak ehehehehe)…sebagai salah satu aksesori kat sandal crocs dieorg, ade mcm2 jenis button yg dieorg letak nk bg sandal dieorg nampak lagi fancy mcm gambar kat bwh ni…this what we call JIBBITZ!!!!!

“Kepada peminat2 jibbitz  Crocs…saya menyediakan beberapa design yang chomel dengan pelbagai karektor…harganya juga murah…anda boleh click pada gambar untuk enlarge…”



“Bagi tidak mengelirukan customer saya, ingin saya nyatakan…produk ini adalah 1st grade replika100% satisfaction guarantee…Mmg takde bezanya, sebab saya juga ada beberapa original jibbitz…ia sangat kukuh. Yang penting, anda mesti tahu cara bagaimana nak LEKATKAN dan MENGELUARKAN jibbitz ini daripada Crocs anda…! Jika tidak, jibbitz yang Ori pun boleh rosak….:P”


MACAM MANER DENGAN HARGENYEH???

Sangat murah🙂

1 Unit = RM 3.00

4 Unit = Rm 10.00 ( Jimat dah RM 2…murahkan ??)


“Lagi banyak beli, Lagi banyak penjimatan yg anda dapat…..Sila hubungi saya!”

*Jika pembelian melebihi 24 unit = FREE 5 crocs jibbitz !

**Jika pembelian melebihi 50 unit = Harga istimewa RM 2.00/each +FREE Postage + FREE GIFT!


Kos Penghantaran (Shipping Cost):

10 unit ke bawah = RM 3.00 (Pos Malaysia untuk semenanjung Malaysia)

25 unit ke bawah = RM 5.00 (Pos Malaysia untuk semenanjung Malaysia)

*Bagi Pos Laju & Pos Express, saya akan buat atas permintaan.


Macam Maner Nak Order nih??

Untuk memudahkan anda semua…sila buka page BUY & SHIP

4 Responses to "Crocs Jibbitz"

jibbt yg warna pink dg purple bentuk bunga kat selipar yang warna hijau kat gambar kat atas tu, xde no kot ke..nk yg tu…

Dear Hazy, yang di selipar warna purple ada..tetapi sy tak update gambar lagi…and banyak lagi jibbitz yang saya tak update…InsyaALLAH sy akan update ASAP.Thanks for visiting my blog…

salam alaik.saya juga menjual pin/brooch yg comel2 dengan harga borong..boleh jadi pengedar kalau mahu…

w’salam. CiMoot, nanti sy visit blog saudara…thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Contact us

Pn. Ruhil Amal Adnan @ Ei +60122540503 my_kedairuncit@yahoo.com ruhilamal@yahoo.com

Shipment Tracking Record

APRIL & MEI, 2010

INA, LD10 2311825MY

NORLI, LG4512507MY

YANTY, COD

NIENA, COD

WAN, COD

THANKS TO ALL!

Calendar

December 2016
S M T W T F S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other followers

%d bloggers like this: